x
Etiyopya

Vize İşlemleri

Etiyopya

Turistik Vize İşlemleri

Ankara'dan Etiyopya Turistik Vize Evrak Listesi aşağıdadır, 

1 - Pasaport (Seyahat sonrası en az 6 ay geçerli)

2 - 2 Adet Vesikalık Fotoğraf (arka fonu beyaz)

3 - Uçak Bileti 

4 - İngilizce Vize Talep Dilekçesi (işveren tarafından, şirketin antetli kağıdına, konsolosluğa hitaben, kaşe ve ıslak imzalı) 

5 - Pasaport Fotokopisi 

6-  Otel konfirmasyonu

7-  Nufus kağıdı fotokopisi

 

Vize Ücreti: 

Vize Çıkış Süresi: 

Önemli Notlar: 

  • Etiyopya vize başvuruları için şahsen gelmenize gerek yoktur. Şirketimiz konsoloslukta sizin adınıza başvuru yapma ve işlemlerinizi takip etme yetkisine sahiptr. 
  • Etiyopya vizesi geçerlilik süresi başvuru işlemleri sonuçlanır sonuçlanmaz başlamaktadır. Seyahat tarihi ve vize başvuruları bu bilgiler göz önünde bulundurularak gerçekleştirilmelidir.
  • Etiyopya Büyükelçiliği, yapılacak olan Etiyopya vize başvuruları hakkında karar verme yetkisine sahip tek kurumdur. 
  • Konsolosluk gerek görmesi halinde başvuru sahibinden ek evrak talep edebilir. 
  • Etiyopya vizesi, Etiyopya vizesi için gerekli evraklar, başvuru formları ve dilekçe örneklerine vizemerkezi.com.tr Etiyopya vizesi bölümünü ziyaret ederek ulaşabilirsiniz. 
Yazıdırılabilir Versiyonu