x
Etiyopya

Vize İşlemleri

Etiyopya

Ticari Vize

ANKARA'DAN Etiyopya Ticari Vize Evrak Listesi aşağıdadır, 

1 - İngilizce Vize Talep Dilekçesi (İşveren tarafından, Konsolosluğa hitaben yazılacak dilekçede 1 yılllık çok girişli ibaresi bulunmalıdır kaşe ve ıslak imza atmayı unutmayınız)

2 - Pasaport (Seyahat sonrası en az 6 ay geçerli)

3 - 2 Adet Fotoğraf (Güncel, 4,5X6 cm ve beyaz fon üzeri)

4 - Davetiye - Etiyopya Göçmenlik Ofisi Onaylı (Orjinal, Etiyopya şirketinin antetli kağıdına, bu şirketin bilgilerini içeren kaşe ve imzalı)

 

Vize Ücreti:


Vize Çıkış Süresi:

Önemli Notlar:

Etiyopya vize başvuruları için şahsen gelmenize gerek yoktur. Şirketimiz konsoloslukta sizin adınıza başvuru yapma ve işlemlerinizi takip etme yetkisine sahiptr. 
Etiyopya vizesi geçerlilik süresi başvuru işlemleri sonuçlanır sonuçlanmaz başlamaktadır. Seyahat tarihi ve vize başvuruları bu bilgiler göz önünde bulundurularak gerçekleştirilmelidir.
Etiyopya Büyükelçiliği, yapılacak olan Etiyopya vize başvuruları hakkında karar verme yetkisine sahip tek kurumdur. 
Konsolosluk gerek görmesi halinde başvuru sahibinden ek evrak talep edebilir. 
Etiyopya vizesi, Etiyopya vizesi için gerekli evraklar, başvuru formları ve dilekçe örneklerine Etiyopya vizesi bölümünü ziyaret ederek ulaşabilirsiniz. 

Etiyopya vizesi için kargo ve kurye aracılığı ile hizmet alınacak olması halinde masraflar vize başvuru sahibi tarafından karşılanacaktır. 

Etiyopya ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Yazıdırılabilir Versiyonu